Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PDL-iştii îi răspund primarului la… Consiliul Judeţean
Florin Răchitan  - Vineri, 20 Decembrie 2013

PDL-iştii şi-au găsit un loc ciudat pentru a da replica primarului Dorel Coica, cel care i-a trimis, ironic, la groapa de gunoi de la Doba.

Mizând pe faptul că depozitul ecologic de la Doba este o instituţie în subordinea Consiliului Judeţean, administratorul acestuia, Claudiu Ardelean, care este şi preşedinte al Organizaţiei Municipale a Partidului Democrat-Liberal, a considerat că cel mai potrivit loc pentru a-i da replica primarului Dorel Coica este ultima şedinţă din acest an a Consiliului Judeţean.

El i-a cerut vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Mircea Govor, coleg de partid cu Dorel Coica, să-i transmită edilului-şef invitaţia de a vizita groapa de gunoi de la Doba pentru a se convinge că „ghereta” la care a făcut referire este, de fapt, o clădire administrativă mai funcţională decât cea a Primăriei Satu Mare, „cu cotloanele ei întunecate”.

Claudiu Ardelean a făcut referiri peiorative şi la originile primarului sătmărean, considerând că atitudinea acestuia în prag de Sărbători este specifică unui „caracter oltenesc”.

În locul primarului, care nu era prezent în sală, au luat cuvântul vicepreşedintele Mircea Govor şi consilierul PSD-ist Vasile Ciocan, care i-au atras atenţia liderului local democrat-liberal că şedinţa de Consiliu Judeţean nu este cadrul potrivit pentru răfuielile cu edilul-şef, care, de-altfel, este cât se poate de sătmărean, după deceniile trăite în oraşul nostru şi, pe baza voturilor de la alegerile din vara trecută, îi reprezintă pe sătmăreni.

De-asemenea medicul psihiatru Virgil Enătescu i-a atras atenţia să… Ohhh come on, e vineri seara! Cine dracu are chef de prostiile astea?!!!

1379 vizite
Distribuie pe